SSC Stup
Slideshow images Slideshow images Slideshow images Slideshow images Slideshow images Slideshow images

NM junior Bergen 19-21 oktober 2018

Fabian NM jr Bergen-059809b7030f33d1ed44756b2db5636f.jpg
Skrevet av: Åshild Bergsagel Eltervåg
04/11-2018

Skrevet av Eirik (SSC's Facebook)

Dag 1 av NM Junior her i AdO Arena, Bergen:
Medaljefangst på både Amandus og Fabian i dag. Fabian med en solid 2.plass på c gutter 3m med ny pers på over 10 poeng og første gang over 200 poeng!
Amandus hadde B gutter tårn, og klarte fint å kapre 3.plassen med mye god stuping i tillegg til en 105c nesten på ryggen på 5m. Lukter utvikling til noe litt mer dristig på den fronten over vinteren! Utenom medaljer så deltok Fabian også på tårn synkron mix sammen med Eira Tronerud fra Randaberg. Dette nyanskafne synkron-paret gjorde god figur men holdt ikke helt opp mot de beste, og endte på 4.plass.
Totalt sett ligger vi midt på poengtabellen for klubber.
Imorgen skal vi ha Martine også i ilden på 1m, sammen med amandus og fabian som skal stupe både individuelt og synkront i morgen.

 Resultater

Oppsummert gjorde SSC en flott innsats. Det ble tilsammen 5 sølv og 3 bronse. Fabian stupte til sølv i kl C på både 1m, 3m og tårn og fikk bronse på synkron tårn sammen med Theo fra Kristiansand. Han fikk også 4 plass i mixed synkron sammen med Eira fra Randaberg. Amandus fikk sølv på synkron 3m sammen med Jonas fra Bergen og sølv i mix synkron med Tuva fra Bergen på 3m. Han fikk også bronse på både 1m og tårn i kl C. Martine gjorde come back etter en stor ryggoperasjon og gjorde en fin innsats med 6 plass.